Форум на активните българи #Евровот 2014 – тази неделя от 17:00 часа по bTV

Тази неделя в изборното студио #Евровот 2014 от 17:00 до 22:00 часа, главни действащи лица ще бъдат героите на bTV Новините и зрителите.

2110157978Антон Хекимян ще влезе в ролята на модератор на дискусии в реално време с хора, чиито съдби са трогнали българите и чиито позиции са поставили на дневен ред важни обществени проблеми. Участниците във форума и зрителите на bTV ще видят и репортажи за често противоречивия път към успеха на кандидатите в партийните листи.

Освен дискусиите в основното студио, форумът #Евровот 2014 ще даде възможност на зрителите да споделят впечатления, да задават въпроси и да публикуват снимки и видео с изписване на #btvradar. Чрез специална мултимедийна платформа всички ще могат да участват на живо в телевизионния ефир чрез своите компютри, таблети или смартфони. Подаваната от тях информация чрез социалните мрежи facebook и twitter ще бъде излъчвана в реално време и представяна от Константин Караджов.

Във форума #Евровот 2014 са предвидени и политически интервюта с участниците в изборната надпревара. Ще ги води на живо Цветанка Ризова в рубриката „Евролице”. От коридорите и залите на НДК Светослав Иванов ще прави раздвижени блиц-интервюта за рубриката „120 секунди”. Освен тях е предвиден и друг акцент – протоколът, облеклото и поведението на политиците и техните приближени в лайфстайл рубриката „Еврокулт” с водещ Петя Дикова.

Във форума също така ще присъства и мини-студиото „Евросело”. На живо от Горно Драглище Борислав Лазаров ще коментира с местните жители какво е значението на европейските избори за тях.

Форумът #Евровот 2014 има за цел да излезе от клиширания формат „изборно студио” и да даде максимална възможност на българските граждани да участват в изборните дискусии чрез телевизионния ефир и социалните мрежи.

happy wheels 2

Коментари