bTV LadyPrimetimeТеленовели

„Бети в Ню Йорк“ по bTV Lady

Сюжетът на „Бети в Ню Йорк“ (Betty en NY, 2019) ще представи на зрителите сблъсъка на една образована млада дама с не дотам привлекателна външност с порядките на модерния свят, в който властват красотата, амбицията и завистта. Епизодите на трогателна история за грозното патенце, разказана с голяма доза хумор, ще се излъчват всяка делнична вечер от 21:00 ч.

Историята:

Беатрис Лосано е умна и способна млада мексиканка, решила да последва мечтите си в Ню Йорк. След като шест месеца търпи отхвърляне от всички длъжности, на които е кандидатствала, поради липса на физическа привлекателност, тя решава да започне работа на позиция много под възможностите и квалификацията си. Така Бети попада в модната компания „V&M Фешън“ и става лична секретарка на сина на президента – своенравния плейбой Армандо, който тъкмо поема поста след оттеглянето на баща си. Макар че е компетентна и винаги има план как да измъкне шефа си от кашите, в които непрестанно се забърква, Бети става жертва на непрестанни подигравки от страна на колегите си, а креативните й идеи никога не биват приемани на сериозно от доайените в бранша. Насред блясъка и лукса, Бети не само ще трябва да докаже, че има място в свят, в който външността е всичко, но и ще й се наложи да се изправи пред най-голямото предизвикателство в живота си – да срещне истинската любов.

За 20-те години от първото си появяване на екран, историята на вече покойния Фернандо Гайтан за премеждията на грозноватата асистентка с блестящ ум става основа на сюжетите на близо 30 адаптации на сериала в страни от цял свят, сред които Германия, Турция, Мексико, Малайзия, Еквадор, Китай, Испания, САЩ и др. „Бети в Ню Йорк“ безспорно печели сърцата на зрителите в Щатите и цяла Южна Америка и се превръща в най-гледания латино сериал за 2019 г.

Related posts
PrimetimeКабелниСериали

„Дяволското гърло“ с премиера тази вечер по AXN

1 Mins read
Закупуването на набралия голяма популярност у нас криминален сериал „Дяволското гърло“ от американския гигант Sony Pictures Television Ent. вече не е новина,…
FOX CrimePrimetimeСериали

"Те бяха десет" с премиера по FOX Crime от 06 януари

1 Mins read
На 06 януари FOX Crime започва излъчването на шестте епизода на екранизацията на Агата Кристи. Излъчванията са всяка сряда от 22:00 часа….
NovaPrimetimeПредавания

Екзотични вкусове и изненади от Есил Дюран в "Черешката на тортата"

1 Mins read
Не пропускайте епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA
Бъди винаги информиран

Бъди сред първите, които ще научават ексклузивни телевизионни новини.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.