PrimetimeКабелниСериали

„Дяволското гърло“ с премиера тази вечер по AXN

Закупуването на набралия голяма популярност у нас криминален сериал „Дяволското гърло“ от американския гигант Sony Pictures Television Ent. вече не е новина, а премиерата му по AXN за България е тази вечер от 22:00.  Докато продължението му във втори сезон вече е факт, заснетият почти изцяло в Родопите от екипа на „Дриим Тиим“ за Нова телевизя български сериал ще бъде излъчен и в Полша, Унгария, Румъния, Молдова, Чехия и Словакия чрез каналът на SPTE – AXN. 

В разгара на бежанската криза в България способна служителка на ДАНС и амбициозен местен следовател разследват убийството на пенсиониран полицай в крайграничния планински град Смолян. Уликите постепенно ги насочват към ужасяваща тайна за престъпление, което ще преобърне разследването и личната им съдба. В “Дяволското гърло“ има мистика и тежки престъпления, но се засягат и значими социални теми като предателство, приятелство и любов, бежанския въпрос, съжителството на различни етноси. Владимир Карамазов влиза в ролята на разследващ полицай от Смолян, а Теодора Духовникова е криминален профайлър, изпратен от София, който му помага. Валери Йорданов, Стоян Радев, Васил Банов и Лидия Инджова са част от каста на мащабната продукция, а нейни режисьори са Павел Веснаков и Димитър Димитров.

Това не е първото появяване на Теди Духовникова на екрана на AXN. Гледахме я и в епизодична роля в заснетия изцяло в България сериал „Забравена“ със Стана Катич. В третия му сезон Теди се появява в ролята на на хладнокръвната медицинската сестра, която трови живота на героя на Патрик Хюсингер – Ник. Докато Ник е отвлечен и измъчван, Духовникова експериментира с различни химически коктейли, които инжектира в тялото му и се опитва да го пречупи психически и физически, за да могат враговете му да получат своето.

Гледайте по два епизода от „Дяволското гърло“ всяка сряда от 22:00.

Related posts
Сериали

"Приятели" вече има нов дом – HBO GO

1 Mins read
ТОП 5 известни личности в Приятели и какво се крие зад сцените с тях Всички 10 сезона на Приятели са налични в…
Кабелни

WarnerMedia съживява Hanna-Barbera Studios

1 Mins read
Hanna-Barbera Studios Europe става част от групата от първокласни анимационни студия на WarnerMedia, включваща Warner Bros. Animation и Cartoon Network Studios  Студиото…
FOX CrimePrimetimeСериали

"Те бяха десет" с премиера по FOX Crime от 06 януари

1 Mins read
На 06 януари FOX Crime започва излъчването на шестте епизода на екранизацията на Агата Кристи. Излъчванията са всяка сряда от 22:00 часа….
Бъди винаги информиран

Бъди сред първите, които ще научават ексклузивни телевизионни новини.