24 Kitchen

“Рокери лакомници: Път 66” с премиера по 24 Kitchen на 06 януари

  • Рокери лакомници: Път 66
  • Сряда @ 13:00 ч., само по 24 Kitchen
  • Премиера на 06 януари 2021 г.

В тази нова поредица от шест серии рокерите лакомници осъществяват отдавнашната си амбиция да поемат на едно от най-знаменитите пътешествия в света, американския път 66 – шосе, простиращо се на 4000 км от Чикаго до Калифорния.


С помощта на обичайните за тях сърдечност и хумор, Саймън Кинг и Дейв Майърс изследват модерна Америка. Те пътуват по легендарния път 66 и откриват, че той може да им разкрие миналото на страната, като ги среща с различни общности, бит и кухня.

Докато рокерите обикалят от място на място, те споделят своята страст към добрата храна и преживяват невероятни неща. Всичко това им дава възможност да опитат истинския вкус на Америка.


По време на това незабравимо приключение рокерите лакомници се присъединяват се към група съвременни каубои за вълнуващо прекарване на добитък през необятните прерии на Оклахома, преживяват изумителните мащаби на пустинята Мохаве и Монюмънт Вали, готвят с общността на амишите и опитват от най-новите тенденции в храненето в Лос Анджелис.

Related posts
24 Kitchen

Пекарната на Рудолд, сезон 6

1 Mins read
Рудолф се завръща с нов сезон на „Пекарната на Рудолф“, в който ще приготвя леснирецепти като вкусни бисквитки и сладки, които можете…
24 Kitchen

Рик Стайн – пътят към Мексико

1 Mins read
Рик Стайн – пътят към Мексико Понеделник – петък @ 14:00 ч. само по 24 Kitchen Премиера на 28 декември 2020 г….
24 Kitchen

Найджела – сготви, хапни, повтори

1 Mins read
Найджела, един от най-прочутите и любими шеф-готвачи на Англия, се завръща с нова вдъхновяваща телевизионна поредица. Найджела – сготви, хапни, повтори Четвъртък…
Бъди винаги информиран

Бъди сред първите, които ще научават ексклузивни телевизионни новини.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.