FOX CrimePrimetimeСериали

“Те бяха десет” с премиера по FOX Crime от 06 януари

На 06 януари FOX Crime започва излъчването на шестте епизода на екранизацията на Агата Кристи. Излъчванията са всяка сряда от 22:00 часа.

Преди няколко месеца заглавието стана особено популярно, след като от френското издателство Livre de Poche обявиха, че романът на Агата Кристи “Десет малки негърчета” вече ще е с ново заглавие – “Те бяха десет”. С оглед постигане на по-голяма коректност, думата “негър” в поредицата ще е заменена с “войник”, а островът, на който се развива действието ще се нарича Войнишкия остров.

Първата съвременна адаптация на шедьовъра на Агата Кристи, най-продавания криминален роман на всички времена. Десет души – петима мъже и пет жени, са поканени в луксозен хотел на самотен тропически остров. Скоро те осъзнават, че са напълно изолирани от останалия свят и от всякакви средства за комуникация, което бързо се превръща в най-ужасния им кошмар. Защо са били примамени в този смъртен капан? Отговорът се крие в тяхното минало и срамните събития, които всеки от тях е опитал грижливо да прикрие. Днес, под жежкото островно слънце, те са започнали да си плащат. Накрая няма да остане ни един. Едно след друго техните убийства ще поставят най-важния въпрос: Кой е убиецът?

Related posts
NovaPrimetimeПредавания

Екзотични вкусове и изненади от Есил Дюран в "Черешката на тортата"

1 Mins read
Не пропускайте епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA
FOXPrimetimeСериали

"Манифест" по FOX

1 Mins read
Всеки делничен ден от 20:00 по FOX. Когато полет номер 828 на „Монтего Еър“ каца безопасно след турбулентен, но рутинен полет, екипажът…
bTVPrimetimeСериали

Предателство, отмъщение и силата да се преоткриеш - в новия сериал по bTV "Влад"

1 Mins read
Хитовата румънска поредица тръгва премиерно в ефир от 4 януари всеки делничен ден от 21:00 ч. “Влад” (Vlad) е новото заглавия, което bTV ще предложи на…
Бъди винаги информиран

Бъди сред първите, които ще научават ексклузивни телевизионни новини.