telemaniac.com

“Те бяха десет” с премиера по FOX Crime от 06 януари

На 06 януари FOX Crime започва излъчването на шестте епизода на екранизацията на Агата Кристи. Излъчванията са всяка сряда от 22:00 часа.

Преди няколко месеца заглавието стана особено популярно, след като от френското издателство Livre de Poche обявиха, че романът на Агата Кристи “Десет малки негърчета” вече ще е с ново заглавие – “Те бяха десет”. С оглед постигане на по-голяма коректност, думата “негър” в поредицата ще е заменена с “войник”, а островът, на който се развива действието ще се нарича Войнишкия остров.

Първата съвременна адаптация на шедьовъра на Агата Кристи, най-продавания криминален роман на всички времена. Десет души – петима мъже и пет жени, са поканени в луксозен хотел на самотен тропически остров. Скоро те осъзнават, че са напълно изолирани от останалия свят и от всякакви средства за комуникация, което бързо се превръща в най-ужасния им кошмар. Защо са били примамени в този смъртен капан? Отговорът се крие в тяхното минало и срамните събития, които всеки от тях е опитал грижливо да прикрие. Днес, под жежкото островно слънце, те са започнали да си плащат. Накрая няма да остане ни един. Едно след друго техните убийства ще поставят най-важния въпрос: Кой е убиецът?

Exit mobile version